Wijn kopen

Bij Welkom aan Tafel importeren we onze wijnen rechtstreeks van onze gepassioneerde wijnmakers in Europa. We zijn voortdurend op zoek naar verborgen schatten en regio’s in Europa die ons hart sneller doen kloppen. Dankzij onze persoonlijke banden met diverse wijnstreken kennen we de passie en toewijding achter elke fles. Bij ons wijn kopen betekent gegarandeerd succes. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek jouw perfecte wijn.


Wijn kopen bij Welkom aan Tafel

Wil je wijn online kopen bij Welkom aan Tafel? Dan profiteer je van diverse voordelen, zoals:

  • Snelle levering binnen 2 werkdagen.
  • Persoonlijk advies op maat.
  • Mogelijkheid om je bestellingen op te halen in onze winkel.
  • Een gevarieerd aanbod van producten uit heel Europa.

Rode wijn kopen

Rode wijn kopen is bij ons een ware ontdekkingsreis. Rode wijn is meer dan alleen een drank; het is een beleving die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent. Of je nu op zoek bent naar een fruitige Merlot, een krachtige Cabernet Sauvignon of een elegante Pinot Noir, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en aroma's en vind de perfecte rode wijn voor elke gelegenheid.

Witte wijn kopen

Witte wijn is niet alleen verfrissend en fruitig, maar ook veelzijdig in zijn aroma's en smaken. Ons assortiment biedt een scala aan keuzes voor elke wijnliefhebber, met elegante Chardonnay, een verfijnde Sauvignon Blanc of een sprankelende Riesling, ons assortiment biedt een scala aan keuzes voor elke wijnliefhebber. Laat je inspireren door de diversiteit en kwaliteit van onze witte wijnen en ontdek de perfecte fles die past bij elke gelegenheid. Een witte wijn kopen bij Welkom aan Tafel belooft een smaakvolle ervaring te zijn.

Wijn en kaas

Ontdek de verrukkelijke wereld van wijn en kaas combinaties bij Welkom aan Tafel! Wist je dat de juiste wijn de smaken van kaas kan versterken en accentueren? Of je nu een liefhebber bent van rode, witte of rosé wijn, er is altijd een perfecte match voor bij je favoriete kaas. Laat ons je begeleiden bij het kiezen van de ideale wijn voor bij kaas, zodat je optimaal geniet van deze heerlijke combinatie.

Levertijd van onze wijnen

Bij Welkom aan Tafel streven we naar een vlotte levering van jouw bestelling. Meestal ontvang je je pakketje binnen 2 werkdagen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent op het afgesproken bezorgmoment om je bestelling in ontvangst te nemen. Onze bezorgers kunnen om legitimatie vragen als er twijfel is over de leeftijd van de ontvanger. Als de ontvanger jonger is dan 18 jaar, wordt de bestelling helaas teruggestuurd, waarbij annuleringskosten van €10,00 in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie over de levering van onze wijnen, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze pagina 'Verzending en levering'.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze wijnen? Neem dan contact met ons op via 06 16445723 of stuur een e-mail naar [email protected]. We geven je graag persoonlijk advies over de lekkerste wijnen en hoe je deze kunt combineren met diverse delicatessen.

 

Neem contact met ons op