Nic’s Sunday Tasting – een zondagmiddag wijn proeven in Utrecht

wijnproeverij

Ben jij ook een wijnliefhebber en ontdek je graag meer over de wereld van wijn? 

Benieuwd naar nieuwe druiven, naar hoe een wijnmaker bepaalde karakters aan een wijn kan geven, naar verhalen over minder bekende wijnregio’s?

Wij delen je passie! En we kunnen niet wachten om met je te proosten op één van onze themaproeverijen!

Want bij ons aan tafel hebben we een plekje voor je vrijgehouden, en voor € 44,95 p.p. schuif je al aan! Dus meld je aan voor één van onze themaproeverijen.

Meld je aan voor een zondagmiddag wijnproeven

De proeverijen van 2024


 

– Zondag 28 juli – 15.00 uur VOL

BBQ & Wine – we zijn weer terug van een mooie wijnreis en hebben heel wat pareltjes meegenomen om samen te proeven. Schuif lekker aan en geniet mee.


   – Zondag 25 augustus – 15.00 u

Italiaans tafelen – Wie houdt daar nou niet van! Tijdens deze Nic’s Sunday proeverij gaan wij genieten van de Italiaanse parels uit onze wijnkelder.


– Zondag 15 september – 15.00 u

Wine & Dine – We combineren vandaag onze wijnen met onze delicatessen, want ook die importeren we zelf. Dat wordt heerlijk regionaal genieten, van truffel met Sangiovese bijvoorbeeld. Benieuwd? Meld je snel aan want vol = vol.


– Zondag 27 oktober – 15.00 u

Herfstbuien en zonnestralen – Warme wijnen en najaarsgerechten, de perfecte combinaties samen creëren. Proef je mee? Want jouw mening telt.


Maandelijkse thema proeverijen

Wij vinden het super leuk jou op één van onze maandelijkse wijnproeverijen te ontmoeten. Elke keer staat een thema of bijvoorbeeld een specifieke regio centraal. Een zondag middag, in het gezelschap van andere wijnliefhebbers, waar we prachtige wijnen proeven en de tafel vol staat met bijpassende gerechtjes.  Welke smaken proef ik, welke gerechten combineren hier goed bij, wát in de wijn vind ik echt lekker?

Elke wijnproeverij is met aandacht samengesteld om jou mee te nemen op wijn reis en je kennis te vergroten. En natuurlijk om te lachen en te genieten. Doorgaans proeven we ca 10 wijnen.

En denk je nu, dat klinkt als muziek in m’n oren en smaakt naar meer? Word dan lid van de Welkom aan Tafel wijnclub! Dan ben je standaard uitgenodigd voor alle themaproeverijen.

LEES HIER MEER OVER DE WIJNCLUB

Proost op alle gedeelde momenten, verhalen en ontdekkingen die op ons wachten!