Nic’s Sunday Tasting – een zondagmiddag wijn proeven in Utrecht

wijnproeverij

Ben jij ook een wijnliefhebber en ontdek je graag meer over de wereld van wijn?  Benieuwd naar nieuwe druiven, naar hoe een wijnmaker bepaalde karakters aan een wijn kan geven, naar verhalen over minder bekende wijnregio’s?

Wij delen je passie! En we kunnen niet wachten om met je te proosten op één van onze themaproeverijen!

Want bij ons aan tafel hebben we een plekje voor je vrijgehouden, en voor € 44,95 p.p. schuif je al aan! Dus meld je aan voor één van onze themaproeverijen.

Meld je aan voor een zondagmiddag wijnproeven

De eerste proeverijen van 2024

– Zondag 25 februari –

We doen het gewoon, Elzas meets Kaiserstuhl. gescheiden door de Rijn, twee waanzinnige wijngebieden. Meld je aan en laat je verleiden. Mooie wijnen en een tafel vol bijpassende gerechtjes.


– Zondag 24 maart –

Deze proeverij bezoeken we de drie eilanden, Sicilië, Sardinië en Corsica. Prachtige wijnen van lokale druiven, met bijpassende hapjes.


– Zondag 21 april –

Natuurwijnen; puur natuur, o zo lekker…, Benieuwd? Meld je aan voor deze verrassende Sunday Tasting, één waarbij je gaat proeven dat natuurwijn niet alleen maar funky hoeft te zijn. Gave wijnen met heerlijke bijpassende hapjes.


– Zondag 26 mei –

Zomerparade 2024 We zijn net terug van onze wijnreis, dus de koffer vol nieuwe zomerse wijnen die we samen nog eens goed gaan proeven. Is het iets voor ons assortiment?


– Zondag 28 juli –

BBQ & wine – we zijn weer terug van een mooie wijnreis en hebben heel wat pareltjes meegenomen om samen te proeven. Schuif lekker aan en geniet mee.

Maandelijkse thema proeverijen

Wij vinden het super leuk jou op één van onze maandelijkse wijnproeverijen te ontmoeten. Elke keer staat een thema of bijvoorbeeld een specifieke regio centraal. Een zondag middag, in het gezelschap van andere wijnliefhebbers, waar we prachtige wijnen proeven en de tafel vol staat met bijpassende gerechtjes.  Welke smaken proef ik, welke gerechten combineren hier goed bij, wát in de wijn vind ik echt lekker?

Elke wijnproeverij is met aandacht samengesteld om jou mee te nemen op wijn reis en je kennis te vergroten. En natuurlijk om te lachen en te genieten. Doorgaans proeven we ca 10 wijnen.

En denk je nu, dat klinkt als muziek in m’n oren en smaakt naar meer? Word dan lid van de Welkom aan Tafel wijnclub! Dan ben je standaard uitgenodigd voor alle themaproeverijen.

LEES HIER MEER OVER DE WIJNCLUB

Proost op alle gedeelde momenten, verhalen en ontdekkingen die op ons wachten!