wijnkelder, lange gedekte tafel met glazen en plateau met brood olijfolie
wijnproeverij bij welkom aan tafel. op de tafel liggen de proefformulieren en het aromawiel
geurflesjes, met goede en foute geuren
wijnproeverij Utrecht

Wijnproeverij in Utrecht, welkom aan tafel!

Welkom aan Tafel organiseert voor jou een heerlijke wijn-spijs proeverij in Utrecht of (net) daarbuiten. Ideaal om met vrienden of collega’s een leuke en leerzame middag of avond te hebben. Deze proeverij van Welkom aan Tafel kan bij ons in Utrecht, bij jou thuis, op een evenement of als bedrijfsuitje, het kan allemaal.

Wijnproeverij – genieten en ook nog wat leren

De proeverijen van Welkom aan Tafel zijn ontspannen en gezellig. Je leert hoe je proeft, wát je proeft en ook wat je liever juist níét proeft (de zogenaamde wijnfouten zoals kurk).  Bij alle proeverijen ontvang je het wijn-aromawiel met geuren en smaken, proefformulieren, en ons stappenplan wijnproeven.

Reserveer hier jouw proeverij

Ook doe-het-zelf proeverijen zijn mogelijk, waarbij je, naast de wijnen, uitgebreide informatie ontvangt om zelf thuis een top proeverij te hebben.

Selecteer hieronder één van de mogelijkheden.

wijnspijs proeverijen

vanaf € 44,95 p.p.

 

Nic’s Sunday Tasting

€ 44,95 p.p.

 

doe-het-zelf proeverijen

vanaf € 85,- all in

Heerlijke wijn met goed gezelschap

Bij de wijnproeverij in Utrecht maak je kennis met diverse wijnen uit verschillende regio’s. Mocht je op de voorhand al voorkeur hebben voor witte, rode of rosé wijnen, dan zorgen we ervoor dat de wijnproeverij hierop aangepast is. Wijn is een genot, maar wel voor iedereen verschillend. Daarom vertellen we je graag meer over een heerlijk glas wijn en dat met natuurlijk een goed gezelschap. 

Doe-het-zelf wijnproeverijen

Ook doe-het-zelf proeverijen zijn mogelijk, waarbij je, naast de wijnen, uitgebreide informatie materialen ontvangt om zelf thuis een unieke ervaring te hebben. Een heerlijke wijnproeverij kan nu dus ook perfect thuis bij jou in Utrecht! Wil je ook graag hapjes die afgestemd zijn op de wijnen voor de wijnproeverij? Dan breiden we de doe-het-zelf proeverij graag uit met een borrelplankje. Hier vind je diverse delicatessen en lekkernijen, waarbij de wijn perfect op aansluit.

Unieke wijnen

Wij van Welkom Aan Tafel reizen door heel Europa op zoek naar de lekkerste wijnen. Ieder land, regio en wijnbouwer maakt wijn op zijn eigen manier. En dat maakt wijn nou zo uniek. Bij de wijnproeverij in Utrecht nemen we je daarom een beetje mee op reis. Een reis van prachtige wijnen en volle smaken. Zien we jou ook binnenkort?