Welkom bij…… “Welkom aan tafel”

Wij zijn Nicolai en Nicole, en nee…we hebben elkaar niet op naam uitgezocht. Het toeval wil dat onze paden elkaar een paar jaar geleden kruisten, en dat wij sindsdien met veel plezier dit nieuwe pad samen bewandelen, en Lucca wandelt altijd vrolijk met ons mee.

nicolai
nicole

Wij houden van reizen, steden bezoeken, kleine dorpjes in vergeten uithoeken, een wijntje hier, een mooi verhaal daar, weg van de snelweg, dwars door wijngaarden en de bossen, geuren en smaken die ons verrassen, mensen die ons met hun verhaal ontroeren en aan het lachen maken. Volop genieten van mooie momenten, lieve mensen en heerlijke producten.

Een webshop was niet ons eerste plan, dat zou slechts een extraatje, naast onze fysieke winkel, worden. Begin 2020 hadden we ons oog laten vallen op een klein pandje in Utrecht, ideaal voor onze idee, een winkel vol mooie producten voor op en bij de tafel, heerlijke delicatessen en fantastische wijnen (en bieren), allemaal speciaal, allemaal kleinschalig, allemaal voor ‘het tafelen’. En dat dan met een grote tafel centraal in de winkel, waar iedereen aan kan schuiven, proeven, lachen, vertellen, luisteren, een krantje lezen, samen ontspannen, ook al ken je elkaar nog niet. (En eerlijk is eerlijk, Von und Zu Tisch aan de Auguststrasse in Berlijn is hierbij een inspiratie geweest). Welkom aan Tafel, een plek waar mensen onder het genot van een hapje en een drankje samenkomen en samen mogen genieten van onze heerlijke geselecteerde producten.

Maar.. helaas, dit pandje ging op het laatste moment niet door, en 2 weken later was alles anders, ..door Covid-19. We hebben het idee van deze winkel nog niet laten varen hoor, alleen iets voor ons uit geschoven. Nu eerst de webshop, dan de fysieke tafel en de winkel, en dan?…….ja..onze dromen gaan verder, maar nu eerst de webshop tot een succes maken!

Nieuws! Het is februari 2022, en eindelijk is onze droom gerealiseerd. Onze Welkom aan Tafel winkel in hartje Utrecht is geopend. In 6 weken hebben we met hulp van lieve (en handige) mensen een rose fluffy kinky kapper omgeturnd naar ons warme winkeltje. Van rose behang naar 2-tone groen, van laminaat terug naar de originele tegelvloer, en van wambam in your face naar welkom in our place…op zondag 20-02-2022 hebben we onze winkel geopend, met een knipoog naar Berlijn.

Vanaf nu kun je onze producten dus ook kopen én proeven aan de Lange Smeestraat 1 in Utrecht, vlakbij de Smeebrug.

Dus alle tijd om lekker rond te neuzen, te proeven of even met een kopje Italiaanse espresso aan onze tafel aan te schuiven!

In onze winkel vind je naast alle producten uit de webshop nog veel meer lekkers. Nieuw zijn bijvoorbeeld de biologische en vegan chocolade uit Sicilie, citroenen en de Moro bloedsinaasappels, de echte Siciliaanse Pecorino of Salami, Nederlandse geitenkaas, één met truffel en één met blauwschimmel, gerijpt in een grot in la douce France, zodat ze smeuïg en zacht blijven, nieuwe paté zonder toegevoegde E-nummers (van 1906 – makers van charcuterie), de 100% biologische gember en kurkuma drankjes van GoNow of de sambal met extra veel trassi van Opa Co.

Eigenlijk te veel om op te noemen, dus kom gauw langs.

Schuiven jullie aan bij ons aan tafel?

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook