Welkom bij…… “Welkom aan tafel”

Wij zijn Nicolai en Nicole, en nee…we hebben elkaar niet op naam uitgezocht. Het toeval wil dat onze paden elkaar een paar jaar geleden kruisten, en dat wij sindsdien met veel plezier dit pad samen bewandelen, en sinds kort wandelt Lucca vrolijk met ons mee.

nicolai
nicole
hond

Wij houden van reizen, steden bezoeken, kleine dorpjes in vergeten uithoeken, een wijntje hier, een mooi verhaal daar, weg van de snelweg, dwars door wijngaarden en de bossen, geuren en smaken die ons verrassen, mensen die ons met hun verhaal ontroeren en aan het lachen maken. Volop genieten van mooie momenten, lieve mensen en heerlijke producten.

Een webshop was niet ons eerste plan, dat zou slechts een extraatje, naast onze fysieke winkel worden. Begin 2020 hadden we ons oog laten vallen op een klein pandje in Utrecht, ideaal voor onze idee, een winkel vol mooie producten voor op en bij de tafel, heerlijke delicatessen en fantastische wijnen (en bieren), allemaal speciaal, allemaal kleinschalig, allemaal voor ‘het tafelen’. En dat dan met een grote tafel centraal in de winkel, waar iedereen aan kan schuiven, proeven, lachen, vertellen, luisteren, een krantje lezen, samen ontspannen, ook al ken je elkaar nog niet. (En eerlijk is eerlijk, Von und Zu Tisch aan de Auguststrasse in Berlijn is hierbij een inspiratie geweest). Welkom aan Tafel, een plek waar mensen onder het genot van een hapje en een drankje samenkomen en samen mogen genieten van onze heerlijke geselecteerde producten.

Maar.. helaas, dit pandje ging op het laatste moment niet door, en 2 weken later was alles anders, ..door Covid-19. We hebben het idee van deze winkel nog niet laten varen hoor, alleen iets voor ons uit geschoven. Nu eerst de webshop, dan de fysieke tafel en de winkel, en dan?…….ja..onze dromen gaan verder, maar nu eerst de webshop tot een succes maken!

Schuiven jullie aan bij ons aan tafel?

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook