onze foodtrailer op locatie. we staan hier in het Kronenburgpark in Nijmegen met onze wijnen en borrelplanken, de stoelen staan al klaar en de parasols beschermen je tegen de zon

De foodtrailer van Welkom aan Tafel

Op zoek naar een food-trailer voor je feest of event? Huur de Welkom aan Tafel trailer, vol wijnen, bieren of delicatessen (of allemaal).

De foodtrailer van Welkom aan Tafel is een prachtige omgebouwde paardentrailer uit 1972. Het is een echte eyecatcher op jouw feest of event!

Wil jij de foodtrailer van Welkom aan Tafel op jouw feest, klantendag, festival, huwelijk, teambuilding of waar dan ook huren, dat kan natuurlijk.

Welkom aan Tafel komt naar je toe met onze heerlijke producten, van wijnen en bieren tot de overheerlijke borrelplanken.

de borrelplank van Welkom aan tafel, geserveerd op een palmblad serveerplank, pastrami, 3 soorten kaas, de lemon black tomaatje olijfjes en een vrolijk parasolletje
Paardentrailer foodtruck Welkom aan Tafel, het luik staat open de wijnen staan er voor klaar.

Feestje?

Wil jij met jouw verjaardag eens flink uitpakken, of lijkt het je leuk om voor familie, vrienden of collega’s bijvoorbeeld een wijn-spijs proeverij op locatie te organiseren, er is veel mogelijk bij Welkom aan Tafel! Ook voor catering is bij ons van alles mogelijk. Dus, neem gauw contact met ons op, dan maken we samen van jouw feest een succes.

 

Festival agenda 2024

Ook dit jaar staan wij met onze foodtrailer op festivals door heel Nederland. Allemaal leuke en gezellige evenementen/festivals voor jong en oud. Met veel muziek & entertainment en heerlijkheden.

Met onze mooie foodtrailer verzorgen wij wijn feestjes, heerlijke borrelplanken en broodjes en meer. Check onze socials voor details!

Nicole staat hier met gasten op een wijnfestival, de parasol beschermt hun voor de zon, de wijnen staan in de wijnkoelers, de bezoekers genieten van de wijn die bij hun ingeschonken wordt om te proeven

Foodtruck voor jouw festival?

Mocht jij een gaaf festival gaan organiseren en zoek je nog een leuk en enthousiast team dat er altijd een feestje van weet te maken; en wil jij op jouw festival de heerlijkste & rijkgevulde borrelplanken, of wil je juist genieten van onze mooie wijnen? Wijnen die wij zelf importeren, wijnen met een mooi verhaal, wijnen van kleine wijnmakers uit minder bekende regio’s, wijnen waar iedereen blij van wordt? Neem dan contact met ons op [email protected] en wie weet rijden wij straks ook bij jou het festival terrein op met onze foodtrailer!