Wijnspijs proeverij

Bij onze wijnspijs proeverij draait het om plezier en genieten, en ervaar je ondertussen hoe wijn en spijs elkaar versterken. Op deze proeverij gaan we natuurlijk ook aan de slag met het (leren) beschrijven van geuren en smaken van de wijn. Ook veel voorkomende wijnfouten, zoals kurk, komen aan bod. Dit alles onder het genot van bijpassende gerechtjes. Ontdek bijvoorbeeld wat een tannine rijk gerecht met de tannine in rode wijn doet. Verrassend en leerzaam.

Reserveer hier jouw proeverij

De wijnspijs proeverijen van Welkom aan Tafel zijn royaal en verrassend. Wij toveren altijd weer wat extra’s op tafel, een extra hapje, een nieuw wijntje. Waarom? Omdat wij blij worden van onze proeverijen en jullie graag extra laten meegenieten. Wijnen en groepsgrootte in overleg.

Wijnspijs proeverij – 6 proefwijnen (waaronder één mousserende wijn) met 3 bijpassende gerechtjes, duur ca 2,5 uur – kosten € 44,95 per persoon – te reserveren vanaf 5 personen. Maar wil je bij ieder wijntje een gerechtje kan dat natuurlijk ook, dan zijn de kosten € 54,95 per persoon.

De gerechtjes van Welkom aan Tafel zijn vegetarisch, maar er kan in overleg vlees of vis toegevoegd worden. 

De wijnspijs proeverij organiseren wij bij ons in de wijnkelder maar kan ook bij jou thuis (regio Utrecht), op een evenement (zoals een bedrijfsuitje) georganiseerd worden. Hier komen wel reiskosten bij. Samen kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn.


Reserveer met de onderstaande button jouw wijnspijs proeverij, we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de details.

Reserveer hier jouw proeverij

Wijnspijs proeverij

Bij onze wijnspijs proeverij draait het om plezier en genieten, en ervaar je ondertussen hoe wijn en spijs elkaar versterken. Welkom aan Tafel biedt twee varianten wijnspijs proeverijen. Wijnen en groepsgrootte in overleg.

Reserveer nu jouw proeverij!

Wijnspijs proeverij – 6 proefwijnen (waaronder één mousserende wijn) met 3 bijpassende gerechtjes, duur ca 2,5 uur – kosten € 39,95 per persoon – te reserveren vanaf 5 personen. Maar wil je bij ieder wijntje een gerechtje kan dat natuurlijk ook, dan zijn de kosten € 54,95 per persoon.

De gerechtjes van Welkom aan Tafel zijn vegetarisch, maar er kan in overleg vlees of vis toegevoegd worden. 

Bij onze wijnspijs proeverij draait het om plezier en genieten, en ervaar je ondertussen hoe wijn en spijs elkaar versterken. Ook gaan we natuurlijk aan de slag met het (leren) beschrijven van geuren en smaken van de wijn. Ook veel voorkomende wijnfouten, zoals kurk, komen aan bod. Dit alles onder het genot van bijpassende gerechtjes. Ontdek bijvoorbeeld wat een tannine rijk gerecht doet met de tannine in een rode wijn. Verrassend en leerzaam.

De wijnspijs proeverij organiseren wij bij ons in de wijnkelder maar kan ook bij jou thuis (regio Utrecht), of op een evenement (zoals een bedrijfsuitje) georganiseerd worden. Hier komen wel reiskosten bij. Samen kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn.


Reserveer met de onderstaande button jouw wijnspijs proeverij, we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de details.

Reserveer nu jouw proeverij!