Levering

  • Bestellingen in de webshop van Welkom aan Tafel worden binnen 2 werkdagen verzonden. Er wordt naar gestreefd deze termijnen te halen, maar we kunnen de levermomenten helaas niet garanderen. Je kunt ons dus niet aanspreken op een te late levering. Wij verzoeken je op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Alcoholische producten worden geleverd via Flespakket en overige producten via PostNL/DPD.
  • Bij alcoholische producten moet je tekenen voor ontvangst. De bezorger zal bij twijfel over de vereiste leeftijd vragen naar legitimatie. Indien niet aan de minimum leeftijd van 18 jaar wordt voldaan, is de bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. De bestelling wordt geannuleerd en er zal 10,00 euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht. Indien er niemand thuis is, zal de bezorger de bestelling afleveren bij de buren. De bestelling zal alleen worden afgegeven bij de buren indien de ontvangende persoon 18 jaar of ouder is. Indien aflevering niet mogelijk is, dan laat de bezorger een bericht in de brievenbus achter, en wordt de bestelling de volgende dag (uitgezonderd zondag en maandag) nogmaals aangeboden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, zal de bestelling retour gaan naar Welkom aan Tafel. De klant krijgt het orderbedrag minus de verzendkosten (€ 7,95) en eventuele transactiekosten vergoed. 

Verzendkosten

  • Welkom aan Tafel rekent € 7,95 verzendkosten bij bestellingen tot en met € 99,-. Bij bestellingen boven €99,- worden geen verzendkosten berekend.

Verzendlanden

  • Welkom aan Tafel verzendt alleen binnen Nederland.

Controle op levering

  • Welkom aan Tafel doet haar uiterste best voor een correcte levering. Onjuiste of beschadigde levering van producten moet binnen 24 uur ná ontvangst van de producten gemeld worden aan [email protected] of telefonisch op 06-51363091.

Retourneren beschadigde of onjuiste producten

  • Na melding van onjuiste of beschadigde levering neemt Welkom aan Tafel binnen 24 contact op (met uitzondering van weekenden en feestdagen) om de afhandeling te bespreken; dergelijke producten kunnen, onder vermelding van een specifieke retourcode, kosteloos geretourneerd worden. U kunt ervoor kiezen het betaalde bedrag, inclusief bezorgkosten, gecrediteerd te krijgen, danwel vervangende producten te ontvangen.