Sinds 2020 volgen wij, Nicolai en Nicole, onze droom. Bij Welkom aan Tafel brengen we al onze wijn avonturen samen. Gevestigd in het hartje van Utrecht bieden we een unieke wijn ervaring aan en de mogelijkheid om heerlijke delicatessen uit heel Europa mee naar huis te nemen. Ontdek samen met ons onze bijzondere en verassende wijnen en delicatessen uit Europa.

Ontdek onze unieke wijnshop

We hebben de meest bijzondere wijnen voor je geselecteerd. Vind de perfecte wijn die past bij jouw smaakvoorkeur door je favoriete type wijn, druif en regio aan te geven. Daarnaast bieden we ook een assortiment aan delicatessen aan die onze dranken complementeren.

Online winkel

Goede verhalen bij een proeverij

Proef samen met de kenners en andere wijnliefhebbers de lekkerste wijnen. Tijdens onze wijn experience nemen we je mee op een smaakvolle reis, waarbij we je laten kennismaken met de unieke aroma’s, smaken en combinaties die elke wijn te bieden heeft.

Proeverijen
onze foodtrailer op locatie. we staan hier in het Kronenburgpark in Nijmegen met onze wijnen en borrelplanken, de stoelen staan al klaar en de parasols beschermen je tegen de zon

Gezelligheid bij de foodtrailer

Ben je op zoek naar een foodtrailer vol met heerlijke dranken en delicatessen voor jouw evenement? Dan zit je goed bij Welkom aan Tafel, want wij hebben onze eigen foodtrailer. Hier serveren we unieke wijnen, hoogwaardig bier en de meest smakelijke hapjes.

Foodtrailer

Maak kennis met onze wijnen per regio

Ons verhaal

Een wereld vol prachtige wijnen en heerlijke delicatessen. Een plek waar de zon altijd schijnt en waar je kunt genieten in goed gezelschap, met geweldige verhalen en het beste wat het leven te bieden heeft. Tijdens onze culinaire avonturen door Europa hebben we als gepassioneerde proevers de meest fantastische wijnen, bieren, frisdranken en lokale producten ontdekt. En we delen onze ontdekkingen graag met jou.

Lees onze blogs

nicolai
nicole