Tarantello tonno rosso in olio di oliva (Rode tonijn in olijfolie) – 340g

Tarantello is het kleinste & mooiste stukje tonijn en zit halverwege de buik. Het is nog een kunststukje om dit deeltje op ambachtelijke wijze uit een grote tonijn te halen. De tarantello is vetter en zachter dan de tonijnfilet van blauwvintonijn.

Dus, een stukje tonijn voor fijnproevers, geen blikje uit de super om de hoek. Nee, dit is tonijnfilet van hoge kwaliteit. Deze manier van vissen, deze tonijn, het wordt steeds zeldzamer en lekkerder. Gekenmerkt door een intens roze vruchtvlees, een goede textuur en een hartige smaak. Volledig met de hand gemaakt met respect voor de oude ambachtelijke traditie. Uitstekend bij het bereiden van voorgerechten op basis van warme of koude pasta’s, bijgerechten of salades. Aanrader dus.

28,95

Op voorraad

Rode tonijn in olijfolie

Ingrediënten: Blauwvintonijn (Thunnus Thynnus) (70%), olijfolie (29%), zeezout

Kan sporen van schelpdieren bevatten.

Voedingswaarde-informatie: (Gemiddelde waarden per 100 g) Energie Kcal-Kj: 1393-333 | Vet: 29,2, waarvan verzadigd vet: 4,7 | Koolhydraten 0, waarvan suikers: 0 | Vezels: 0 | Eiwitten: 17,6 | Zout: 1

Gewicht 1,00 kg
Regio

Sicilië