Azoren – filet de atum com Manjericao (tonijnfilet in olijfolie met basilicum)

Van de Azoren, tonijnfilet in olijfolie met basilicum.

Ambachtelijke kunst, dat is de tonijn van Santa Catarina.  De beste tonijnsmaak, zacht van smaak, mooie textuur, licht gezouten en een mooie roze kleur. Deze filets worden op smaak gebracht met kruiden en olijfolie van de eerste persing.

Heerlijk in een salade, op een toastje of bij de pasta.

 

4,50

Slechts 2 resterend op voorraad

Filet de atum com Majericao van de Azoren – tonijnfilet in olijfolie met basilicum.

Voedingswaarde-informatie:

Energie: 177 Kcal/740 KJ | Eiwitten: 31 g | Koolhydraten: <0,1 g | Vet: 13 g waarvan verzadigd: 1,0 g | Zout: 1,5 g

Regio

Azoren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Azoren – filet de atum com Manjericao (tonijnfilet in olijfolie met basilicum)” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.