




Sandro de Bruno – Cold Skin Maceration 100% natuurwijn
Natuurwijn Cold Skin Maceration.
Sandro de Bruno durft t aan! geen pesticiden in de wijngaard, met de hand geplukt met lage opbrengst, geen toegevoegde sulfieten en geen toegevoegde suiker. Alleen dan krijg je natuurwijn. En door de vergisting mét de schil te laten plaatsvinden (cold skin maceration) krijgt de wijn extra diepte in smaak en kleur. Dit wordt ook wel orange wine genoemd.En tot slot ongefilterd op de fles.
Wow, kracht, smaak, kleur. Puur natuur! Verras jezelf en je vrienden met dit zeer geslaagde experiment.
We are vino tranquillo cold skin G-A-G
100% Garganega
Nieuw in de Cold Skin Macerationlijn, de Goo Goo 2021 100% Corvina
€14,00
Op voorraad
Gewicht | 1,00 kg |
---|---|
Druif | Garganega |
Regio | Soave |
Soort wijn | Natuurwijn (eigen gist), pet-nat, Witte wijn |