Nieuwe plannen & ‘n feestje

Zondag 18 april vandaag heerlijk weer en een heerlijke dag, want Nicole is jarig! Dat vieren we vandaag in de zon, in klein gezelschap, met de kids. Want tja, ook al heten we Welkom aan Tafel, en zien we het liefst iedereen, ook jou, aanschuiven aan die lange tafel, het mag nog steeds niet dus wachten we rustig af. En het is een heerlijke dag, ontspannen. en dit vieren we met jullie met een verjaardags-korting van 15%.

En eindelijk weer tijd voor een blog, je zult t wellicht niet geloven, maar het is druk geweest de afgelopen tijd. Zo zijn we erg druk met het opschonen van de website en een betere filterfunctie op de site. En ja, Nicolai wordt er steeds handiger in, maar het is toch een vak op zich. Hoe moet je je producten online ordenen, categoriseren, zodat ze voor klanten logisch te vinden zijn. En Woocommerce en WordPress worden dan gezegd simpel te zijn, er zit heel wat functionaliteit in om te ontdekken.

En we staan in de krant! Jawel, het huis aan huis krantje van Houten en de Heuvelrug met een paginavullend artikel over ons, onze filosofe, onze producten. Veel positieve reacties al mogen ontvangen, en ja hoor, ook veel nieuwe klanten met mooie bestellingen. Maar het kan altijd meer, dus zijn we ook in DUIC, zowel online als in de papieren uitgave, een ‘awareness’ campagne begonnen. Naamsbekendheid kweken in de regio, en dan over een tijdje knallen met een promo artikel en actie. Ik heb er een goed gevoel bij.

Daarnaast zijn we bij de gemeente Houten en gemeente Utrecht bezig om te mogen venten. Ouderwets venten. Die grote tafel om aan te schuiven is nog onhaalbaar, maar venten om de producten bij jou op tafel te krijgen, dat mag wel. We kunnen niet wachten om ons verhaal bij de producten te kunnen vertellen en iedereen te mogen adviseren. Spannend maar het geeft veel energie.

Eén van de producten die we dan venten, zijn de Tarocco en Moro sinaasappels van ArancioDOC uit Sicilië. Veel heen en weer aan het bellen en mailen om de juiste variëteiten op de juiste manier in huis te halen (dus zonder dutsen en deuken). Maar dat komt goed! En dan verkopen we vanaf de kar de typische ‘bloedsinaasappels’ voor op tafel en om te persen. En natuurlijk citroenen. En vast nog meer……

Ander idee dat we aan het uitwerken zijn is de picknick-tas – een tas met tapenades, truffelchips, 2 flessen wijn, eco-glazen, plat of bruizend water en een authentiek Welkom aan Tafel picknick-kleed. We zitten vol ideeën, vol energie en willen zo graag op pad….maar dat willen we allemaal natuurlijk. Naar buiten, terras op, picknicken in parken of op een bootje….hou vol, geniet van de zon, van elkaar en tot gauw bij ons aan tafel.

Liefs Nicolai&Nicole.