Begin het jaar goed samen met Welkom aan Tafel

Wij wensen jullie een mooi en gezond 2024

Dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen.

liefs Nicolai & Nicole

2023 is voorbij gevlogen! En wat hebben we genoten, vooral ook van de festivals. Van Ontkurkt in Oisterwijk, het bosjesfestival in Hilversum en het begon natuurlijk met Hop on Hop of in Breda. Hier hebben wij de lekkerste borrelplanken en de mooiste wijnen mogen presenteren, veel nieuwe mensen leren kennen en heel wat positieve reacties mogen ontvangen. En deze drie festivals staan voor 2024 alweer in de agenda!

Op het AWF in de Westergasfabriek, wow! 4 dagen lang hebben wij met de hele familie de bar gerund, wat ontzettend gaaf. En wat waren de bezoekers gecharmeerd van onze Sloveense en Kroatische wijnen! Op en tot succesvol!!

En laten we vooral ook onze wijnspijs proeverijen niet vergeten! Uiteindelijk hebben we er in 2023 meer dan 40 gegeven! En iedere proeverij was weer een feestje. Altijd anders, qua wijnen, qua gerechten en natuurlijk qua groep. Maar altijd gezellig en ontspannen! En hoe leuk is het om na iedere proeverij de complimenten te mogen ontvangen omdat onze inzet, presentatie en invulling zo gewaardeerd worden. Keer op keer. Daar zijn we trots op, en dat geeft ons energie om ook in 2024 weer veel mooie proeverijen te organiseren.

Maar ook hebben wij genoten van de inzet van onze kinderen, Marijne die onze Instagram pagina up to date houdt en bijspringt waar nodig is, Mark die de mooiste foto’s en filmpjes maakt voor op de website en Instagram, Anne en Tesse die bijspringen in de winkel of op een festival, of Raven die wel even de bestelling wegbrengt, assisteert als het druk is in de winkel en graag te vinden is op onze festivals, en Sanne die de logo’s ontwerpt en aanpast waar nodig is, Tim en Faebe die bijspringen bij het maken van borrelplanken op de festivals, en ook de aanhang doet enthousiast mee! Hoe leuk en fijn is het om dit te doen met je familie!  En daar genieten wij ook van!

Waar wij natuurlijk ook van genoten hebben in 2023 zijn onze reizen, op zoek naar nieuwe producten, nieuwe landen, nieuwe culturen, en vooral nieuwe mensen leren kennen. En naast het werken was er natuurlijk ook genoeg tijd om te genieten. Dus ja, 2023 was best een succesvol jaar.

En dat wordt 2024 zeker ook! Want naast alle nieuwe boekingen voor de wijn-spijs proeverijen die al weer binnen komen, hebben wij 25 februari weer onze eerste thema proeverij bij Nic’s Sunday Tasting. Een leuke middag wijnproeven waarbij je kan aanschuiven. Met maximaal 12 mensen gaan we genieten van oude maar ook nieuwe wijnen en deel je mee in de beleving én heb je een stem of we de nieuwe wijnen ook werkelijk op de plank gaan zetten. Op 25 februari staan in ieder geval mooie nieuwe wijnen uit Oostenrijk op tafel.

De eerste Nic’s Sunday Tastings zijn op

  • Zondag 25 februari – hartverwarmende wijnen
  • Zondag 24 maart – drie eilanden (Sicilië, Sardinië en Corsica)
  • Zondag 21 april – de zomer komt eraan
  • Zondag 26 mei – nieuwe wijnen
  • Zondag 23 juni – de terrassen zijn weer open!

Liefs Nicolai&Nicole.