Morettino Caffè – Arabica Club 100% Arabica

100% Arabica van Caffé Morettino – Arabica Club

Heerlijke Siciliaanse koffie uit Palermo!

250g – gemalen koffie ideaal voor de caffettiera / percolator / french press

100% Arabica bonen van caffè Morettino! 100% Arabica-blend van de beste Arabica voor een zachte en verfijnde koffie, met een vleugje van jasmijn en gedroogd fruit.

Al 100 jaar creëert caffè Morettino met de beste koffiesoorten ter wereld een passie voor uitstekende en ambachtelijke koffie. Een verhaal over liefde en koffie, dat in 1920 op Sicilië begon Een passie die in de loop van de tijd heeft geleid naar de beste koffiesoorten ter wereld. Al honderd jaar creëren ze uitstekende koffie van hoge kwaliteit.

6,00

Slechts 6 resterend op voorraad

Morettino Caffè – Arabica Club – 100% Arabica 250g gemalen koffie

Ideaal voor de caffettiera / percolator / french press

100% Arabica bonen, heerlijke gemalen koffie, Arabica club Caffè koffie van de beste Arabica voor een zachte en verfijnde koffie, met een vleugje van jasmijn en gedroogd fruit.

Al 100 jaar creëert caffè Morettino met de beste koffiesoorten ter wereld een passie voor uitstekende en ambachtelijke koffie. Een verhaal over liefde en koffie, dat in 1920 op Sicilië begon! Een passie die bij Morettino in de loop van de tijd heeft geleid naar de beste koffiesoorten ter wereld. Al honderd jaar creëren we uitstekende koffie van hoge kwaliteit.

Tijdens het drinken van één van deze heerlijke espresso’s of cappuccino’s,.. in gedachten terug naar die heerlijke vakantie op dit fantastische eiland Sicilië.. ga je met ons mee?

Amiamo il Caffé, amiamo la Sicilia!

We hebben naast gemalen koffie ook cups voor de Nespresso, of heerlijke Caffè in Grani, koffiebonen in een zak van 1kg, kies uit de 100% Arabica, Mediterranea, of de Grangusto, Gustoforte of de Grancrema, of de eye catchers een exclusief blik van de  “Sicily Boutique Coffee – I Pupi Siciliani” van de Opera dei pupi, we hebben rode, blauwe of gele blikken met de afbeeldingen van Carlo Magno (Karel de Grote) Orlando of Rinaldo!

Welkom aan tafel verkoopt ook cafeïne vrije koffie, de Mediterranea Decaffeinato van Morettino.

Gewicht 0,25 kg
Soort koffie

Gemalen koffie