Morettino Caffè – Caffè Qualità Bar 250g

Morettino Caffè – Qualità Bar – Deciso e Corposo

Ideaal voor caffettiera / percolator / french press,  ook geschikt als filterkoffie

250 gram gemalen koffie

Typische melange van Arabica en Robusta met een mediterraan karakter voor een sterke en volle koffie met vanille en pure chocolade.

Qualitá Bar is de blend die je staand aan de toog in Palermo krijgt, kracht en souplesse in je kopje. Ke-ching, wakker. En doe er nog maar één.

Al 100 jaar creëert caffè Morettino met de beste koffiesoorten ter wereld een passie voor uitstekende en ambachtelijke koffie. Een verhaal over liefde en koffie, dat in 1920 op Sicilië begon Een passie die bij Morettino in de loop van de tijd heeft geleid naar de beste koffiesoorten ter wereld. Al honderd jaar creëren we uitstekende koffie van hoge kwaliteit.

 

 

6,00

Uitverkocht

Caffè van Morettino Caffè – Qualità Bar  Ideaal voor de caffettiera / percolator / french press en filterkoffie.

250gr Morettino CaffèQualita Bar gemalen koffie, een typisch melange van Arabica en Robusta met een mediterraan karakter voor een sterke en volle koffie met een blend van vanille en pure chocolade.

Even wegdromen met de heerlijke koffie van caffé Morettino, die al 100 jaar de beste koffiesoorten ter wereld een passie voor uitstekende en ambachtelijke koffie creëert.

Amiamo il Caffé, amiamo la Sicilia!

We hebben naast gemalen koffie ook cups voor de Nespresso, of heerlijke Caffè in Grani, koffiebonen in een zak van 1kg, kies uit de 100% Arabica, Mediterranea, of de Grangusto, Gustoforte of de Grancrema, of de eye catchers een exclusief blik van de  “Sicily Boutique Coffee – I Pupi Siciliani” van de Opera dei pupi, we hebben rode, blauwe of gele blikken met de afbeeldingen van Carlo Magno (Karel de Grote) Orlando of Rinaldo!

Welkom aan tafel verkoopt ook cafeïne vrije koffie, de Mediterranea Decaffeinato van Morettino.

Soort koffie

Gemalen koffie