Morettino Caffè – Mediterranea caffè in grani 1 kg

Caffé Mediterranea – premium coffee uit Palermo.

Een wereldse blend van Arabica en Robusta, een fantastisch karakter, waarin het intense fruitige aroma van Columbia Supremo, het nootachtige van Brazilianen, en de tonen van cacao & geroosterde amandelen van Indonesische koffie elkaar ontmoeten.

Een volle hazelnootcrème en een accent van donkere chocolade met een rijke en heerlijke afdronk, dat vraagt om nog een kopje.

 

 

24,00

Op voorraad

Mediterranea premium coffee Morettino Caffè

1kg koffiebonen, met een wereldse blend van Arabica en Robusta! een fantastisch karakter, waarin het intense fruitige aroma van Columbia Supremo, de nootachtige hints van Brazilianen, en de tonen van cacao & geroosterde amandelen van Indonesische koffie elkaar ontmoeten. Een volle hazelnootcrème en in de mond een accent van donkere chocolade met een rijke en heerlijke afdronk.

Amiamo il Caffè, amiamo la Sicilia!

Al 100 jaar creëert caffè Morettino met de beste koffiesoorten ter wereld een passie voor uitstekende en ambachtelijke koffie. Een verhaal over liefde en koffie, dat in 1920 op Sicilië begon Een passie die in de loop van de tijd heeft geleid naar de beste koffiesoorten ter wereld. Al honderd jaar creëren ze uitstekende koffie van hoge kwaliteit.

Gewicht 1,00 kg
Soort koffie

Bonen