Balsamico Siciliano – set van 4 – 4 x 30 ml

Haal in één keer alle 4 de smaken van CondiAroma33 in huis;

De Riserva Argento, de Riserva Oror, de Riserva Diamante en de Gelo33. Allemaal uniek, heerlijk en 100% natuurlijk.

En, niet onbelangrijk, ze zijn vetvrij, bijna alcoholvrij en glutenvrij. Het heeft uitstekende nutritionele eigenschappen en biedt gezondheidsvoordelen, van koken tot lichaamsverzorging.

Condiaroma 33 is de eerste “Siciliaanse Balsamico”. Een oud recept van de familie Laudicina, die als eerste de intuïtie had om druivensuiker (geconcentreerde most) te mengen met wijnazijn gemaakt van witte druiven die op het platteland van Marsala werden geteeld. Het geheim van dit oeroude recept is geduld: het verouderingsproces vindt plaats in houten vaten, die deze prachtige producten een superieure kwaliteit geven. Er worden 33 natuurlijke ingrediënten en de beste grondstoffen gebruikt.

15,00

Op voorraad

De natuurlijke Balsamico’s en Gelo van CondiAroma – een 100% natuurlijk product.

  • Ingrediënten: Wijnazijn – druivensuiker (geconcentreerde most);
  • Hoeveelheid druiven voor 1 liter product: van 7 tot 20 kg
  • Aantal ‘travasi’ (overhevelingen): van 12 tot 41

Voor Balsamico is het aantal travasi (‘overhevelingen’) de maat voor kwaliteit. Net als bij het solero systeem van sherry, blijft ook Balsamico niet de hele rijping in hetzelfde vat. Als de nieuwe oogst komt, wordt wat most uit het vaatje van het eerste jaar aan het volgende, een jaar oudere vaatje toegevoegd, en most van dat vaatje weer aan het weer wat oudere vaatje enzovoort. Het kleinste vaatje bevat de oudste en meest geconcentreerde (en dus duurste) Balsamico.

 

 

Gewicht 0,5 kg
Regio

Sicilië