Azoren – tonijnfilet de atum com 4 pimentas dos Acores

Tonijnfilet uit de Azoren – filet in olijfolie met rode peper.

Ambachtelijke kunst, dat is de tonijn van Santa Catarina.  De beste tonijnsmaak, zacht van smaak, mooie textuur, licht gezouten en een mooie roze kleur. Deze filets worden op smaak gebracht met lokale rode pepers en olijfolie van de eerste persing.

Heerlijk in een salade, op een toastje of bij de pasta.

 

4,95

Op voorraad

Filet de atum com pimenta dos Acores uit de Azoren – tonijnfilet in olijfolie met rode peper.

Voedingswaarde-informatie:

Energie: 177 Kcal/740 KJ | Eiwitten: 31 g | Koolhydraten: <0,1 g | Vet: 13 g waarvan verzadigd: 1,0 g | Zout: 1,5 g

Regio

Azoren

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.