Campisi – “Cucunci” frutto de capperi in aceto di mele -kappertjes-appels in appelazijn 230 gr

De kappertjesbloem is een bloem gevormd door vier groene kelkblaadjes en vier witte (of roze-witte) bloembladen, met veel rood-paarsachtige meeldraden in het midden.
De vrucht, genaamd cucuncio, is een groene capsule die, zodra hij volwassen is, splitst en de zaden vrijgeeft. In de culinaire traditie wordt het kappervrucht bewaard in olie, zout of azijn. Zeer gewaardeerd en uitstekend geschikt om salades op smaak te brengen en vlees- en visgerechten te decoreren. Of op pizza.

5,95

Slechts 2 resterend op voorraad

Zeezout met kruiden

Ingrediënten kapperappeltjes (Cucunci) 43%, Water 42%, Appelazijn 10%, Suiker.

Voedingswaarde-informatie: (Gemiddelde waarden per 100 g) Energie Kcal-Kj: 10 – 44 | Eiwitten: 2 | Koolhydraten: 0, waarvan suikers: 0 | Vet: 0,32, waarvan verzadigde vetzuren: 0,15 | Zout: 13

Gewicht 0,2 kg
Regio

Sicilië