Blog #1

Hehe, al die weken druk met producten, site bijwerken, istagram en FB, en dan nu eindelijk de tijd voor ons eerste blog.

Het is een achtbaan kan ik wel zeggen; bellen en mailen met allerhande leveranciers om de mooiste lekkerste producten voor jullie naar Nederland te halen. En webredacteur en hosting partij die in de huidige crisis failliet zijn gegaan. Een nieuwe loods mét kantoor waar we alle spullen met t voetbalteam heen gezeuld hebben. Ach, uiteindelijk is het één groot feest. Maar in deze gekke tijden is het toch lastiger om spullen naar Nederland te halen; ondanks dat je elkaar kent, moet er 6 x heen en weer, een eerst boter bij de vis voordat de producten klaar gemaakt worden…..maar hé, onze loods puilt inmiddels uit met al die producten die wij willen voor op onze, en jullie tafel.

En dan het transport, ook daarin zijn we inmiddels door schade en schande wijzer, al is dat geen garantie dat er nooit meer iets fout zal gaan Tot nu toe 2 dozen met ingeblikte vis uit de Azoren komen leeg aan, terwijl Maria van Santa Cristina zweert dat ze ze wel gevuld heeft; een paar flessen wijn gesneuveld tijdens transport en een doos met 24 flessen Balsamico is bij GLS verdwenen in het grote niks. Ach, peanuts…maar we zijn er wel van overtuigd dat het de voorkeur heeft om zelf het transport te regelen, wellicht niet altijd de goedkoopste optie maar wel zo fijn dat je zelf inzicht hebt en houdt in het transport….

De laatste week zijn we druk geweest om proefpakketten samen te stellen zodat jullie makkelijk met onze producten kennis kunnen maken. Van ons basic borrelpakket naar het ‘alles is truffel’ pakket. Nu is de site zo goed als klaar, de producten staan te popelen en we starten met advertenties is selectieve bladen, zoals in maart in De Smaak van Italië….dus nu even stilte voor de bestelstorm….wij zij er klaar voor!