De Welkom aan Tafel wijnproeverij

Een wijnproeverij waarbij het om plezier en genieten gaat. Maar natuurlijk leer je ondertussen ook van alles over wijn. Wat vertellen uiterlijke kenmerken je over de leeftijd en kwaliteit van een wijn, wat ruik je nou in je glas, hoe smaakt de wijn. Ook veel voorkomende wijnfouten, zoals kurk, komen aan bod.

Zo ontdek je wat jij nou lekker vindt, en leer je wijnfouten herkennen.

Maar ook om je wijnkennis en -herkenning nog wat verder te ontwikkelen ben je bij Welkom aan Tafel aan het juiste adres.

De exacte invulling van de wijnproeverij maken we altijd in onderling overleg. Een variatie in wit en rood? Wijnen uit één regio? Twee druiven in de spotlight? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij de wijnproeverij ontvang je altijd een stappenplan wijnproeven, een aromawiel met geuren en smaken, en proefformulieren. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van aroma flesjes om fouten en aroma’s in wijn te leren herkennen.

De prijs van deze wijnproeverij begint bij € 35,95 per persoon.

Deze wijnproeverij is voor minimaal 5 personen en duurt circa 2 uur en wordt in onze wijnkelder georganiseerd. Uiteraard kan deze proeverij ook op locatie.

Neem contact met ons op om jouw ideale wijnproeverij te organiseren – 06-16445723 of [email protected]

welkom aan tafel thuisproeverij

De Welkom aan Tafel wijnproeverij

 

Een wijnproeverij waarbij het, naast plezier en genieten, draait om het proeven van wijnen, op het (leren) herkennen van uiterlijke kenmerken die iets over de leeftijd en kwaliteit van een wijn kunnen zeggen, en het (leren) beschrijven van geuren en smaken van de wijn. Ook veel voorkomende wijnfouten, zoals kurk, komen aan bod. Dit alles om voor jezelf te ontdekken wat je nou echt lekker vindt, en om slechte wijn te herkennen. Of om je wijnkennis en -herkenning nog wat verder te ontwikkelen.

De exacte invulling van de wijnproeverij maken we altijd in onderling overleg.

Dit kan variëren van een basis wijnproeverij met de meest voorkomende (horeca) wijnen, tot thema proeverijen zoals zomers rood, of meerdere wijnen van dezelfde druif (om echt de verschillen van regio en wijnhuis te kunnen proeven) of de invloed van hout op wijn, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij de wijnproeverij ontvang je altijd een stappenplan wijnproeven, een aromawiel met geuren en smaken, proefformulieren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van aroma flesjes om fouten in wijn te leren herkennen.

De prijs van deze wijnproeverij beginnen bij € 36,95 per persoon en duurt ongeveer circa 2 uur en wordt bij ons in de wijnkelder gegeven maar kan ook op locatie, of op een evenement (zoals een bedrijfsuitje regio Utrecht)

Neem contact met ons op om jouw ideale wijnproeverij te organiseren – 06-51363091 of [email protected]

welkom aan tafel thuisproeverij