Tartufo Estivio intero 35g – hele zwarte truffels (3 stuks)

Tartufo Estivio intero 35g – hele zwarte truffels

In dit potje zitten 3 fijne zwarte truffels op olie.

Geschikt voor elk gerecht. In dunne plakjes geschaafd als je ze koud gebruikt, geraspt als je ze mee kookt. Warm (dus geraspt) worden ze voornamelijk gebruikt bij gevulde pasta, risotto, vleesrollade, sauzen en gelei. Lekker over de pasta (koud dan dus) of op een sandwich met dunne plakjes met toevoeging van extra vierge olijfolie en een snufje zout.

Truffels zijn een wereldberoemde delicatesse, en er zijn vele soorten. De meest kostbare zijn de fijne witte truffel, de fijne zwarte truffel, de zomertruffel en de bianchetto. Maar er is ook een hoop namaak in omloop. Bij Artigiani del Tartufo – tartufo Jimmy, in Umbria, worden de truffels met de welbekende truffelhondjes opgespeurd en uitgegraven, om daar allerlei heerlijke producten mee te maken.
Artigiani del Tartufo – Tartufo Jimmy is een idee van een groep lokale truffeljagers, die kwaliteit op de kaart willen zetten! Hun belangrijkste doel is dan ook om alleen eerste keus truffels te selecteren en te gebruiken. en daar zijn ze trots op. En wij van Welkom aan Tafel zijn er erg blij mee! Een ambachtelijk product van uitstekende kwaliteit.

17,95

Op voorraad

Tartufo Estivio intero – hele zwarte truffel – 35g

geur : delicaat en aromatisch

Gewicht 0,25 kg
Regio

Umbrië