Miele di eucaliptus Biologico – eucalyptus honing 400g

Miele di eucaliptus Biologico – eucalyptus honing 400g

Eucalyptus heeft antiseptische eigenschappen, en werkt bij alle aandoeningen van de luchtwegen. Het is anti-astmatisch, anti-catarraal, verzachtend, kalmerende hoest en verkoudheid, antiseptisch voor de longen. Het is ook een uitstekend antisepticum voor de darmen en urinewegen (effectief bij blaasontsteking).
Lekker voor de bereiding van kruidenthee en om je drankje zoeter te maken.

Apiculture Cannizzaro, is een biologische bijenteeltbedrijf en opgericht in 1980, en gevestigd in het Calatino-gebied, een natuurreservaat in Bosco di Santo Pietro, deze ligt vlak bij de stad Caltagirone. Deze stad staat bekend om zijn verfijnde keramische kunst en is erkend door UNESCO als werelderfgoed.

Neem nu de de trap van Santa Maria del Monte, deze bestaande uit 142 treden en 130 meter lang en iedere tree is ingelegd met fraaie keramische tegeltjes, of de mooie keramische dennenappels waar wij over verteld hebben bij de producten van Moro.

Dit familie bedrijf wordt liefdevol door vader Gaetano en moeder Silvana samen met hun kinderen gerund, iedereen werkt samen, van de 500 tellende bijenkorven, tot het plakken van de etiketten.

In 2009 ontvingen ze de biologische certificering, met dit certificaat heeft de consument een extra garantie op de kwaliteit en product.

 

 

8,25

Op voorraad

Miele di eucaliptus Biologico – eucalyptus honing 400g

100% biologisch – uit Sicilië

400g

Eucalyptus honing werkt goed bij alle aandoeningen van de luchtwegen.

 

 

 

 

Gewicht 0,5 kg