Dois Corvos – High Five 5 Barrel Aged Blend

Dois Corvos High Five 5 Barrel Aged Blend

33cl speciaalbier

Bij een 5 jarig jubileum hoort een “High Five” gedenkwaardig biertje, deze bestaat uit een mix van 5 verschillende vaten, aangevuld met een intrigerende likeur met tonen van hout, pure chocolade, portwijn en gedroogd fruit. Felicidades!!

Bevat gluten

Alcohol 10,5%

Dois Corvos is een familiebrouwerij in Lissabon, Portugal. In de wijk Marvila heeft de brouwerij een Tap Room, waar de bieren rechtstreeks uit de vaten worden geserveerd.

4,50

Slechts 9 resterend op voorraad

Dois Corvos is een onafhankelijke familiebrouwerij in Lissabon, Portugal. Dois Corvos is opgericht door 2 bierfanaten, Susanna en Scott, eind 2013 tijdens de donkerste dagen van de economische crisis in Portugal, toen er in Lissabon (en eigenlijk heel Portugal) nog geen biervariatie bestond.

De brouwerij heeft een Taproom in de wijk Marvila in Lissabon waar alle bieren vers van de tap worden geserveerd.

Dois Corvos staat bekend om het brede scala aan bieren in zijn portfolio – alles van betrouwbare sessiebieren en IPA’s tot stouts op grote vaten, experimentele ales en gemengde fermentaties.

De ideeën, inspiraties, innovatie en passie voor de bieren die ze creëren komen van de brouwers zelf. Als brouwers de zaak runnen, gebeuren er goede dingen!

Tegenwoordig bestaat de brouwerij in Marvila uit een productiebrouwerij van 20 hl met gistingstanks van 20, 40 en 60 hl, bottel- en fustlijnen en een openbaar proeflokaal met 17 kranen.

Gewicht 0,5 kg
Soort bier

Barrel aged

Regio

Lissabon