Aceto di Melograno 250ml – granaatappel wijnazijn

Wijn azijn gemaakt van granaatappelvruchten en de lokale Grillowijn.

Heerlijk over een salade, of in een vinaigrette.

Mastri Aceti ligt in het westen van Sicilië en maakt zijn azijn met lokale wijn als basis, de Grillo voor witte wijnazijn en de Nero d’Avola voor rode wijnazijn en de Marsala voor hun aceto di vino Marsala Superiore DOP.

 

13,95

Op voorraad

Aceto di Melograno 250ml – granaatappel wijnazijn

Gemaakt van granaatappelvruchten.

Rijk aan vitamine C.

Met de wijnazijn van Mastri Aceti worden de smaken van veel gerechten versterkt, zonder te overheersen.

Geweldige azijn door gebruik van geweldige wijn (Grillo, Nedro d’Avola en Marsala).

Bij azijn maken wordt eigenlijk alleen de alcohol omgezet naar appelzuur.

Gewicht 0,5 kg
Regio

Sicilië