Bij onze wijnspijs proeverij in Utrecht draait het om plezier en genieten, en ervaar je ondertussen hoe wijn en spijs elkaar versterken. Op deze proeverij gaan we bij Welkom aan Tafel natuurlijk ook aan de slag met het (leren) beschrijven van geuren en smaken van de wijn. Ook veel voorkomende wijnfouten, zoals kurk, komen aan bod. Dit alles onder het genot van de bijpassende hapjes. Ontdek bijvoorbeeld wat een tanninerijk hapje doet met de tannine in een rode wijn. Verrassend en leerzaam.

Utrecht Wijnspijs proeverij
Wijnspijs proeverij in Utrecht

Een ware smaaksensatie!

De hapjes die Welkom aan Tafel serveert bij de wijnspijs proeverij in Utrecht zijn bijzondere hapjes. Bij de proeverij ontvang je altijd een stappenplan wijnproeven, een aromawiel met geuren en smaken, en proefformulieren. Op deze manier kunnen we je kennis laten maken met een ware smaaksensatie door wijn en spijs te combineren tijdens de proeverij in Utrecht.

Profiteer van onze mogelijke locaties

De wijnspijs proeverij kan bij ons op locatie in Utrecht worden georganiseerd. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze proeverij op een andere locatie te doen. De wijnspijs proeverij kan namelijk ook bij jou thuis in de regio Utrecht of op een evenement zoals een bedrijfsuitje.

Diverse arrangementen

Welkom aan Tafel biedt drie varianten voor de wijnspijs proeverij in regio Utrecht, waarbij de VIP ideaal is om bijvoorbeeld je verjaardag mee te vieren, met alle ruimte om te kletsen en te lachen.

Wijnspijs proeverij basis – 6 proefwijnen (waaronder één mousserende wijn) met 3 bijpassende hapjes, duur ca 2 uur – kosten € 38,- per persoon – te reserveren vanaf 5 personen (en tot maximaal 12 personen).

Wijnspijs proeverij groot – 8 proefwijnen (waaronder één mousserende en één dessert wijn) met 5 bijpassende hapjes – duur ca 2,5 uur – kosten € 50,- per persoon – te reserveren vanaf 5 personen (tot maximaal 12 personen).

Wijnspijs proeverij VIP – 8 proefwijnen (waaronder één mousserende en één dessert wijn) met 8 bijpassende hapjes – duur ca 3,5 uur – kosten € 65,- per persoon – te reserveren vanaf 8 personen (tot maximaal 12 personen).

Organiseer nu jouw wijn en spijs proeverij!

Neem contact met ons op om jouw ideale wijnspijs proeverij avond te organiseren – 06-51363091 of [email protected]