Welkom bij de wijnclub van Welkom aan Tafel

wijnproeverij

Bij ons aan tafel hebben we een plekje voor je vrijgehouden, schuif snel aan om de wereld van wijn te ontdekken!

Ben jij ook een wijnliefhebber en ontdek je graag meer over de wereld van wijn?  Benieuwd naar nieuwe druiven, naar hoe een wijnmaker bepaalde karakters aan een wijn kan geven, naar verhalen over minder bekende wijnregio’s?

Bij onze wijnclub delen wij deze passie, we kunnen niet wachten om met je te proosten op de smaken van Europa!

Word nu lid van de wijnclub

Maandelijkse thema proeverijen

Als lid van de Welkom aan Tafel Wijnclub ben je uitgenodigd voor onze exclusieve maandelijkse wijnproeverij, waar iedere keer een thema, een regio, of een element centraal staat. Een zondag middag, in het gezelschap van mede wijnliefhebbers, waar we een selectie exclusieve wijnen proeven. Welke smaken proef ik, welke gerechten combineren hier goed bij, wát in de wijn vind ik echt lekker?

Elke wijnproeverij is met aandacht samengesteld om jou te laten afreizen naar het hart van de wereld van wijn en jouw kennis en pallet te verbreden.

Word nu lid van de wijnclub!

Jouw lidmaatschap

Als lid van de Welkom aan Tafel Wijnclub krijg je toegang tot oneindige voordelen. Je wordt deel van een groep wijnliefhebbers, waarmee je jouw passie kunt delen en we kunnen leren van elkaar.

Je bent sowieso uitgenodigd voor onze maandelijkse wijnproeverij, waar allerhande bijzondere wijnen rond een thema geproefd worden. Wijnen waar Nicolai je met smaak verhalen over verteld. En, samen proeven is leerzaam en leuk!

Maar dat is niet alles. Nicolai zoekt iedere maand een speciale wijn van de maand uit, die jij als lid thuis ontvangt. Een wijn van hoge kwaliteit, met een eigen verhaal. Zo blijf je ontdekken. Daarnaast ontvang je als lid altijd 15% korting op jouw aankoop bij Welkom aan Tafel, in onze winkel én online. Jij kan blijven genieten van onze smaken van Europa!

Geniet van al deze voordelen voor slechts €39,95 per maand.

Deze maand

Italië staat centraal bij onze allereerste wijnclub wijnproeverij. Afgelopen maand zijn wij dwars door het prachtige land naar Sicilië gereisd. Onderweg naar het zonnige, zuidelijke eiland, en vervolgens weer terug naar het noorden, hebben wij nieuwe verborgen parels ontdekt en bijzondere wijnen geproefd, waarvan we de beste hebben meegenomen om samen met jou te proeven!

Onze allereerste wijnclub wijnproeverij zal plaatsvinden op zondag 18 juni 2023. Deze middag zullen we samen deze verzamelde wijnen proeven, want wij willen jouw hulp bij het kiezen! Jouw feedback en voorkeuren zijn bepalend voor het assortiment dat deze zomer in onze winkel en online beschikbaar zal zijn. Laten we samen proosten op de oneindig te ontdekken wereld van wijn!

De thema proeverijen zijn steeds op zondagmiddag; na onze eerste op 18 juni, proeven we weer op 23 juli, op 20 augustus en op 17 september!

Dus meld je aan!

Dus, ben jij benieuwd naar nog onbekende wijnen en smaken? Wil jij jouw mening met ons delen om zo ons assortiment uit te breiden? En natuurlijk, vind je het leuk en inspirerend om een middag per maand wijn te proeven met andere wijnliefhebbers? Wij nodigen je uit om lid te worden van de Welkom aan Tafel Wijnclub. Of je nu een doorgewinterde wijnconnaisseur bent, of aan het begin van jouw wijnreis staat, bij ons aan tafel is plek voor jou!

Proost op alle gedeelde momenten, verhalen en ontdekkingen die op ons wachten!