Samen wijn proeven – de keuze van Nicolai & Nicole

Ben jij ook een wijnliefhebber en ontdek je graag meer over de wereld van wijn?  Benieuwd naar nieuwe druiven, naar hoe een wijnmaker bepaalde karakters aan een wijn kan geven, naar verhalen over minder bekende wijnregio’s?

Wij delen je passie! En we kunnen niet wachten om met je te proosten op één van onze maandelijkse themaproeverijen!

Want bij ons aan tafel hebben we een plekje voor je vrijgehouden, en voor € 34,95 per persoon schuif je al aan. Dus meld je snel aan voor één van onze themaproeverijen op zondagmiddag!

Doorgaans proeven we 10 wijnen en voor heerlijke hapjes wordt gezorgd!

Meld je aan voor een zondagmiddag wijnproeven

Maandelijkse wijn proeverijen

Op onze maandelijkse wijnproeverijen staat elke keer een thema, een specifieke regio, of een element centraal. Een zondagmiddag, in het gezelschap van mede wijnliefhebbers, waar we een selectie exclusieve wijnen proeven.

Elke wijnproeverij is met aandacht samengesteld om jou te laten afreizen naar het hart van de wereld van wijn en je kennis te vergroten. En natuurlijk om te genieten.

En denk je nu, dat klinkt als muziek in m’n oren en smaakt naar meer? Word dan lid van de Welkom aan Tafel wijnclub! Dan ben je standaard uitgenodigd voor alle themaproeverijen, krijg je elke maand de wijn van de maand thuis bezorgd en ontvang je 15% korting op al je aankopen!

Lees hier meer over de wijnclub

De proeverijen van 2023


– Zondag 22 oktober –

Herfst is het en winter komt, dus proeven we wijnen voor onstuimig weer en stevige kost – wild & funky dus.


– Zondag 19 november –

De feestdagen komen eraan en daar hoort de juiste wijn bij natuurlijk. Deze zondag inspireren we je met feestelijke wijnen en gerechtjes.


– Zondag 17 december –

Met knallende kurken sluiten we de proeverijen van 2023 af – al onze mousserende wijnen gaan open, en de oliebollen ontbreken niet!

Proost op alle gedeelde momenten, verhalen en ontdekkingen die op ons wachten!