Kom gezellig langs bij ons in de winkel.

Na lang zoeken is onze droom gerealiseerd! De Welkom aan Tafel winkel in hartje Utrecht is geopend. Dus schuif aan in onze winkel in Utrecht en proef onze bijzondere wijnen en delicatessen. Gewoon aan de Lange Smeestraat 1 in Utrecht, vlakbij de Smeebrug.

We zijn dinsdag t/m zaterdag van 13.00 – 18.00 (zondag op afspraak) open.

Dus alle tijd om lekker rond te neuzen, te proeven of even met een kopje espresso aan onze tafel aan te schuiven!

In onze winkel vind je naast alle producten uit de webshop nog veel meer lekkers. Nieuw zijn bijvoorbeeld de biologische en vegan chocolade uit Sicilie, de 100% biologische gember en kurkuma drankjes van GoNow of de sambal met extra veel trassi van Opa Co.

Wij hebben nu ook TO GO! heerlijke cappuccino of espresso uit Palermo, Chinese Anji Thee of heerlijke empanada’s volgens Boliviaans recept.

Eigenlijk te veel om op te noemen, dus kom gauw langs.

 

Welkom aan Tafel is de winkel voor de culinaire liefhebber, de toekomstige keukenprins(es), de Italië fan, de smaak-ontdekker, of gewoon voor iedereen die van lekker eten houdt en het verschil wilt proeven tussen wat je in de supermarkt krijgt, en bij Welkom aan Tafel. Want dat verschil proef je!

Puur, vol smaak, vol liefde!

Van onze risotto met porcini uit Calabria tot verschillende pasta’s met heerlijke sauzen zonder toegevoegde suikers uit Sicilie. Of zoek je een rijk gevulde borrelplank met een mooi glas wijn? Wij adviseren je graag.

In onze wijnkelder ontvangt Nicolai je graag en maakt je vol enthousiasme deelgenoot van zijn wijn-passie. Bijzondere wijnen, allemaal van kleinschalige wijnhuizen die met eerbied voor de natuur werken, en gemaakt door eigenzinnige wijnmakers met een visie. En veelal van lokale, onbekende druiven (ken je de Schioppettino bijvoorbeeld?)

Wijnen dus waar Nicolai van houdt, en die je alleen bij Welkom aan Tafel kunt vinden, maar die toch al in meerdere culinaire wijn recensies zijn omschreven als zeer bijzonder, fraai en verrassend. 

Naast een mooi verhaal is het proeven van de wijn uiteraard ook aan de orde! Dus  ruik, proef & ervaar… Onze wijnkelder is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 15.00 – 18.00 uur en dan staan er altijd wel flessen open om te proeven; of wellicht heb je zelf een voorkeur?

En op zondag zijn wij op afspraak geopend.

De winkel van Welkom aan Tafel is een beleving op zich.

Tot gauw bij ons aan Tafel.

Nicolai & Nicole