Kom gezellig langs bij ons in de winkel.

Stap binnen bij ons aan de Lange Smeestraat 1 in Utrecht. Dompel je onder in een ruimte vol heerlijke smaken en verrukkelijke producten – ook voor het oog! Onze delicatessen- en wijnwinkel, gelegen tussen de Oude Gracht en de Singel, is de ultieme bestemming voor fijnproevers en wijnliefhebbers. Kom langs om ons eigenhandig geselecteerde en geïmporteerde assortiment zelf te ontdekken.

Puurheid staat centraal bij Welkom aan Tafel. Onze winkel is gevuld met natuurlijke producten, die op een eerlijke manier gemaakt zijn door pure mensen. Direct van de bron, in Utrecht verkrijgbaar. Smaakvolle kazen, heerlijke kruiden, échte extra vergine olijfolie en authentieke balsamicoazijn; elk product in onze winkel vertelt zijn eigen verhaal van vakmanschap en passie. Wij delen die verhalen graag met je!

Lekker proeven

De ultieme smaakbeleving thuis creëren, daar helpen we je graag bij. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte combinaties om jouw smaakpapillen te verwonderen. Er is altijd iets te proeven bij ons aan tafel, zodat je weet wat je mee naar huis neemt.

Welkom aan Tafel is de winkel voor de culinaire liefhebber, de toekomstige keukenprins(es), de Italië fan, de smaak-ontdekker, of gewoon voor iedereen die van lekker eten houdt en het verschil wil proeven tussen wat je in de supermarkt krijgt, en bij Welkom aan Tafel. Want dat verschil proef je! Puur, vol smaak, vol liefde!

Van onze risotto’s, met porcini uit Calabria tot verschillende pasta’s met heerlijke sauzen zonder toegevoegde suikers uit Sicilie. Of zoek je een rijk gevulde borrelplank met een mooi glas wijn? Wij adviseren je graag.

Organiseer je binnenkort een etentje? Kom met je menu naar onze winkel. Samen selecteren we de perfecte wijnen bij jouw gerechten. Zodat jij gegarandeerd geslaagde combinaties op tafel zet.

 Onze wijnkelder

Een hoogtepunt van onze delicatessen- en wijnwinkel is de wijnkelder, waar Nicolai je graag ontvangt en je vol enthousiasme deelgenoot maakt van zijn wijn-passie. Een kelder vol met flessen die we zelf verzameld hebben tijdens onze reizen. Een collectie aan echte kwaliteitswijnen. Bijzondere wijnen, allemaal van kleinschalige wijnhuizen die met eerbied voor de natuur werken, en gemaakt door eigenzinnige wijnmakers met een visie. En veelal van lokale, onbekende druiven (ken je de Schioppettino bijvoorbeeld?); stap onze wijnkelder binnen en laat je verrassen.

Of je nou op zoek bent naar een elegante fles om cadeau te geven, een soepele rode wijn om thuis van te genieten of een bubbel om iets te vieren, bij ons vind je het allemaal!  Kom het zelf ontdekken bij ons in Utrecht!

De winkel van Welkom aan Tafel is een beleving op zich.

Tot gauw bij ons aan Tafel.

Nicolai & Nicole