Welkom aan Tafel werkt samen met 1906 – makers van charcuterie. En daar zijn wij, en zij, trots op. Wij verkopen hun heerlijke patés en rillette online, en bevelen daar heerlijke wijnen en bieren bij aan.

In 1906 liet overgrootvader Willem zich inspireren door zijn oer-Hollandse roots én door de klassieke Franse keuken, die destijds in rap tempo de wereld veroverde. In zijn toonbank lag de lekkerste charcuterie en stonden klassiek Franse patés.

1906 grijpt bij alles wat zij maken terug op die tradities, op dat ambacht van Willem. En alles gemaakt van goed gehouden dieren die vrij buiten hebben kunnen dollen, en zonder kunstmatige toevoegingen of E-nummers. Op alle verpakkingen vindt je een QR-code waarmee je direct ziet wat er in jouw paté of charcuterie zit en waarom.

De paté is gemaakt op klassieke Franse wijze, dus lekker grof van structuur en vol karakter. Zo komt de kwaliteit en de smaak van het vlees tot z’n recht. Geïnspireerd op de werkwijze van overgrootvader Willem, maar wel met de techniek van nu.

Welkom aan Tafel verkoopt het met trots.

En hoe krijg je al dit lekkers in huis?

Het betreft vers producten die we met zorg willen en moeten behandelen. Dat betekent dat we een levertijd van minimaal 4 dagen hanteren.

Bestel online middels onderstaande links. Eventueel kun jij bij je bestelling aangeven wanneer je de producten minimaal in huis wilt hebben. Wij laten dan weten wanneer we dit lekkers komen bezorgen.