Stap binnen bij ons aan de Lange Smeestraat 1 in Utrecht. Dompel je onder in een ruimte vol heerlijke smaken en verrukkelijke producten – ook voor het oog! Onze delicatessen- en wijnwinkel, gelegen tussen de Oude Gracht en de Singel, is de ultieme bestemming voor fijnproevers en wijnliefhebbers. Kom langs om ons eigenhandig geselecteerde en geïmporteerde assortiment zelf te ontdekken.

Puurheid staat centraal bij Welkom aan Tafel. Onze winkel is gevuld met natuurlijke producten, die op een eerlijke manier gemaakt zijn door pure mensen. Direct van de bron, in Utrecht verkrijgbaar. Smaakvolle kazen, heerlijke kruiden, échte extra vergine olijfolie en authentieke balsamicoazijn; elk product in onze winkel vertelt zijn eigen verhaal van vakmanschap en passie. Wij delen die verhalen graag met je!

De ultieme smaakbeleving thuis creëren, daar helpen we je graag bij. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte combinaties om jouw smaakpapillen te verwonderen. Organiseer je binnenkort een diner? Kom met jouw menu naar onze winkel. Samen kunnen we de perfecte wijnen bij jouw gerechten selecteren. Er is altijd iets te proeven bij ons aan tafel, zodat je weet wat je mee naar huis neemt.

Onze wijnkelder

Een hoogtepunt van onze delicatessen- en wijnwinkel is de wijnkelder! Vol met flessen verzameld tijdens onze reizen. Een collectie aan echte kwaliteitswijnen. Bijzondere druiven, gepassioneerde wijnmakers, vergeten gebieden en unieke combinaties; stap onze wijnkelder binnen en laat je verrassen. Of je nou op zoek bent naar een elegante fles om cadeau te geven, een soepele rode wijn om thuis van te genieten of een bubbel om iets te vieren, bij ons vind je het allemaal! 

Wij denken graag met je mee en gaan verder dan het aanbieden van hoogwaardige producten. Veel van de wijnen die je in onze wijnkelder vindt, zul je in Nederland exclusief bij ons vinden. Wij geloven in pure en eerlijke producten, die met aandacht en liefde zijn gemaakt. Wij kennen de producenten van onze producten, wij weten hoe hun wijngaarden eruit zien en wij zijn trots dat wij dit mogen presenteren in Nederland. Het resultaat is onze winkel, gevuld met écht unieke delicatessen en wijnen. Kom het zelf ontdekken bij ons in Utrecht!

Eten en drinken – wij vinden het één van de grootste geneugten van het leven. Al onze producten kunnen je dat genot brengen, kom en ervaar het bij Welkom aan Tafel. Stap onze delicatessen- en wijnwinkel binnen en laat je betoveren door de geuren, smaken en verhalen die onze producten uniek maken. We verwelkomen je graag bij Welkom aan Tafel, waar genieten van pure, Europese delicatessen en wijnen een ware belevenis is. Blijf op de hoogte via onze socials.