Ben je op zoek naar heerlijke Italiaanse borrelhapjes zodat je samen met je vrienden of collega’s een gezellige middag of avond kunt hebben? Dan ben je bij Welkom aan Tafel aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om borrelplank samen te stellen die je op tafel kunt zetten wanneer je gezelschap over de vloer hebt. Zo creëer je eenvoudigweg een aperitivo in je eigen woning. Ook is de borrelplank met Italiaanse borrelhapjes ideaal om op tafel te zetten tijdens een wijnproeverij in je eigen huis. Bekijk het hele assortiment van Welkom aan Tafel op onze website.

Wanneer Italiaanse borrelhapjes op tafel zetten?

In Italië komen vrienden en familieleden vaak bij elkaar voor het zogenoemde aperitivo: een moment waarop een goede fles wijn en een grote selectie aan Italiaanse borrelhapjes op tafel worden gezet als opwarmer voor het diner. Dit moment is ideaal om bij te komen na een lange werkdag en daarnaast wekt een aperitivo eetlust op en zo kom je alvast in de culinaire stemming. Wanneer je graag dit Italiaanse gevoel wilt creëren, dan mogen de Italiaanse borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken op tafel tijdens jouw gezellige middagje of avondje met je vrienden, familie of collega’s. 

 

Wijnproeverij van Welkom aan Tafel

Bij Welkom aan Tafel kun je niet alleen Italiaanse borrelhapjes bestellen, maar je kunt zelf een heerlijke wijnproeverij laten organiseren voor in je eigen woning. Dit kan met het doe het zelf thuisproeverij pakket. Op die manier heb je alles wat je nodig hebt voor een wijnproeverij in huis: de wijnen, het stappenplan om wijn te proeven, het wijnaroma wiel, een kelnersmes en proefformulieren. Natuurlijk mag tijdens een wijnproeverij de borrelplank met Italiaanse borrelhapjes niet ontbreken, dus zorg ervoor dat je deze niet vergeet bij te bestellen. 

 

Italiaanse borrelhapjes bestellen?

Wil je graag Italiaanse borrelhapjes bestellen of ben je nieuwsgierig geworden naar een wijnproeverij met borrelhapjes? Bestel dit dan heel eenvoudig via de website van Welkom aan Tafel. Heb je verder nog vragen over onze borrelhapjes, wijnproeverijen of onze andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier die je op onze website kunt vinden.