Welkom aan Tafel voor horeca, slijterij en speciaalzaak

Welkom aan Tafel is tevens groothandel. Met onze koffie, wijnen, speciaal bieren en delicatessen, kun je je als onderneming echt onderscheiden van de concurrentie.

Het zijn producten die in Nederland niet te krijgen zijn en allemaal van topkwaliteit. Met passie gemaakt door kleinschalige producenten, alles biologisch en alles met een verhaal voor extra waarde en emotie. Onmiskenbaar onderscheidend dus.

Wij importeren al onze producten rechtstreeks van onze producenten, die we allemaal ook kennen. Door deze korte lijnen kunnen we levering garanderen.

Onze groothandelsprijzen zijn scherp en transparant. Want wij geloven in eerlijkheid, een goede persoonlijke band en langdurige samenwerking. Daarom verkopen wij liever 10 x een dubbeltje dan 1 x een euro. En gaan we graag een samenwerking aan om wederzijds elkaars producten te promoten en te verkopen. En dan dus zonder een minimale afname verplichting.

Dus, of je nou op zoek bent naar nieuwe huiswijnen, de beste koffie van Palermo (en dus eigenlijk van heel Italië), een hele nieuwe wijn of bier kaart, of juist je winkel assortiment exclusiever wil maken, bij ons ben je aan het juiste adres!

Dus wacht niet langer! Neem direct even contact op met Nicolai (wijnimporteur, SDEN3, koffiekenner en bierliefhebber) voor een afspraak of nadere informatie. Want ook bij jullie kan Welkom aan Tafel op tafel staan. [email protected] / 06-51363091