Een middag of avond bier proeven bij Welkom aan Tafel

Speciaal voor bier liefhebbers

Ben jij een bier liefhebber en ontdek je graag meer? Nieuwe smaken, nieuwe brouwers? Wij delen je passie! En we kunnen niet wachten om met je te proosten!

Een bierproeverij bij Welkom aan Tafel betekent een paar uurtjes genieten van bijzondere bieren, met mooie verhalen en lekkere hapjes. En dat in een bijzondere setting, een middeleeuwse werfkelder in hartje Utrecht.

Standaard serveren we 5 proefglazen p.p., van licht naar zwaar, maar maatwerk is altijd mogelijk. De bierproeverij is mogelijk vanaf 4 personen.

Dus waar wacht je op, reserveer je proeverij en laten we proosten!

 

Reserveer direct je bierproeverij

Bier proeven in het centrum van Utrecht

Een bierproeverij van Welkom aan Tafel is altijd geslaagd. Met bijzondere bieren van Sicilië tot Amsterdam, van zomers hoppy pilsner tot dikke donkere romige barrel aged bieren, jouw smaak zit er altijd tussen.

En je proeft nog eens wat anders dan waar je standaard voor zou gaan.

En ondertussen leer je ook nog wat over de brouwer en het brouwen zelf. Hoe maak je nou stout, en wat is nou het verschil tussen IPA, double IPA en NEIPA.

Een bierproeverij is ook leuk als bedrijfsuitje natuurlijk. Of voor je vrijgezellen feestje. Of gewoon met een paar vrienden voor de fun.

De bierproeverij is mogelijk vanaf 4 personen.

Dus reserveer snel jouw bierproeverij bij Welkom aan Tafel.

Proost!

Reserveer hier je bierproeverij